Belettering – – (drukwerk, reclamemateriaal, signartikelen)

Belettering

Heb jij een eigen bedrijf en wil je dat je bedrijf opvalt of ga je binnenkort een feest organiseren en wil je dit aan een groot publiek bekend maken? Dan is belettering je perfecte hulpmiddel!

 

De verschillende mogelijkheden

Belettering komt in vele vormen; affiches, T-shirts, signartikelen, folders, wenskaarten en nog zoveel meer. Belettering dient om te creëren, inspireren, provoceren en op te vallen. Hieronder geef ik je meer uitleg over de mogelijkheden!

 

Drukwerk

Allereerst is er drukwerk. Drukwerk komt in verschillende vormen. Ligt er iemand dierbaar in het ziekenhuis? Dan kan je een beterschapskaartje laten afdrukken en een glimlach op de zieke persoon zijn gezicht toveren. Je kan natuurlijk een wenskaart in de winkel kopen, maar als je het zelf laat bedrukken kan je lekker creatief zijn en helemaal zelf bepalen wat er op de kaart komt te staan! Ook bij een communie, geboorte, trouw, diploma, verjaardag en nog vele andere gelegenheden kan je geschikte wenskaartjes laten drukken. Daarnaast kan je ook drukwerk laten maken wanneer je van plan bent om een feestje te geven. Het is de ideale manier om voordelig meerdere uitnodigingskaartjes naar jouw wens te laten afdrukken.

 

Drukwerk kan ook handig zijn wanneer een eigen zaak hebt. Voor een eigen zaak is het namelijk belangrijk dat het zoveel mogelijk bekend wordt. Dit kan je doen aan de hand van folders, brochures, businesskaartjes, posters en nog veel meer! Dit soort drukwerk valt dus ook deels onder reclamemateriaal.

 

Reclamemateriaal

Je kan ook kiezen voor belettering als je reclame moet maken voor je bedrijf. Reclame maken kan je op veel verschillende manieren. Dit kan je grotendeels door drukwerk, zoals hierboven vermeld werd. Dat kunnen dus, flyers of affiches zijn, waarmee je bedrijf extra in de kijker komt te staan. Het kunnen ook bedrijfskaartjes en brochures zijn om de mensen te voorzien van de nodige informatie. Maar reclamemateriaal is nog veel breder dan dat. Zo kan je ook reclame maken op een meer originele manier. Je kan je logo bijvoorbeeld printen op koffietassen en deze uitdelen of je kunt kraslootjes laten maken. Ook het printen van reclame op een T-shirt of andere voorwerpen zijn een mogelijkheid. Je hoeft het dus niet altijd klassiek aan te pakken!

 

Signartikelen

Ook signartikelen zijn een absolute must-have voor je bedrijf. Signartikelen zijn bijvoorbeeld reclameborden, banners, maar kunnen ook stickers zijn. Signartikelen hebben ongeveer dezelfde intentie dan de andere reclameartikelen, namelijk jouw product of merk laten opvallen. Signartikelen zijn belangrijk om nieuwe klanten te krijgen, want nog meer dan drukwerk en reclameartikelen zorgen zij ervoor dat de aandacht naar je bedrijf getrokken wordt. Je betaalt er dan meestal ook een pittig prijskaartje voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *